Cawl (Bulion Tradițional Galez)
Cawl (bulion tradițional galez) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 115 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți pătrunjel, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Încercați A la Welsh Cawl (supă fiartă de miel și legume), Welsh Rarebit I, și Cookie-Uri Galeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă la fiert într-o oală mare.
Puneți coada de vită și fierbeți 1 1/2 ore.
Se lasă să se răcească peste noapte. Ridicați carnea, tăiați părul și tăiați carnea în bucăți de dimensiuni medii; pus deoparte. Degresați grăsimea de pe suprafața stocului sau strecurați-o printr-o sită fină.
Întoarceți stocul la căldură și aduceți la fierbere.
Adăugați ceapă, morcovi și rutabaga. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe timp de 1 oră.
Adăugați cartofii și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Se amestecă prazul, varza, pătrunjelul și carnea rezervată. Fierbeți 10 minute sau până când varza este fragedă.