Caviarul Texas este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Dacă aveți roșii de prune, oțet de vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Caviar Texas, și Caviar Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați mazărea cu ochi negri, ceapa roșie, pătrunjelul, oțetul, uleiul, usturoiul, roșiile, ardeii grași, ardeii jalapeno și sosul fierbinte într-un bol. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil