Caviar De Muștar
Caviarul de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 110 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, semințe de muștar brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, și Ingredientul Secret (muștar Dijon): Filet Mignon cu unt de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți 1/2 cană de orezoțet, 1/4 cană semințe de muștar maro, 1/4 cană semințe de muștar galben, 1/4 cană oțet de cidru de mere, 1/4 cană zahăr, 1/2 lingură sare kosher și 3/4 cană apă la fierbere la foc mediu-mare.Reduceți căldura la foc mic și fierbeți,amestecând des și adăugați apă cu lingură dacă amestecul este prea uscat, până când semințele de muștar sunt încă ferme și intacte,dar se topesc ca caviarul când sunt mușcate, 45-50 de minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați amestecul de muștar să se răcească complet.
Se transferă într-un recipient etanș și se dă la frigider.Păstrați răcit în frigider timp de până la 2 săptămâni.