Caviar de linte Beluga pe Blini

Caviar de linte Beluga pe Blini
Caviarul de linte Beluga pe Blini este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, maioneză vegană, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caviar de linte Beluga pe Blini, Blini de cartofi cu Caviar, și Blini de porumb cu Rețetă de Caviar.

Instrucțiuni

1
Faceți caviarul de linte beluga: clătiți lintea și puneți-le într-o oală mică cu apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CaviarCaviar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți lintea gătită și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte FierteLinte Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sarea, caperele și saramura de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
SaramurăSaramură
SareSare
4
Se amestecă bine și se dă la frigider pentru minimum 2 ore și maximum 2 zile.
1
Se amestecă maioneza vegană cu Mayo Miso într-un castron mic și se dă la frigider până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți blini: într-un castron mediu, combinați făinurile și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți laptele nondairy și untul topit în făină până se formează un aluat. Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapteînlocuitor De Lapte
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați o mică bucată de unt în tigaie sau pulverizați-o cu spray de gătit antiaderent. Pentru a forma fiecare blin, turnați puțin mai mult decât o lingură de aluat în tigaie. De obicei, puteți găti 4 până la 6 blini odată. Așteptați până când clătitele încep să arate bule de aer pe toate vârfurile și fundul este maro. Întoarceți blini-ul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Folosind spatele unei linguri, întindeți o cantitate mică de "smântână" vegană pe fiecare blin, adăugați o linguriță de caviar de linte beluga și acoperiți cu un vârf de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
ArpagicArpagic
LinteLinte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista