Caviarul de linte Beluga pe Blini este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, maioneză vegană, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caviar de linte Beluga pe Blini, Blini de cartofi cu Caviar, și Blini de porumb cu Rețetă de Caviar.
Instrucțiuni
1
Faceți caviarul de linte beluga: clătiți lintea și puneți-le într-o oală mică cu apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Caviar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți lintea gătită și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați sarea, caperele și saramura de capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Saramură
Sare
4
Se amestecă bine și se dă la frigider pentru minimum 2 ore și maximum 2 zile.
1
Se amestecă maioneza vegană cu Mayo Miso într-un castron mic și se dă la frigider până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Faceți blini: într-un castron mediu, combinați făinurile și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți laptele nondairy și untul topit în făină până se formează un aluat. Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapte
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați o mică bucată de unt în tigaie sau pulverizați-o cu spray de gătit antiaderent. Pentru a forma fiecare blin, turnați puțin mai mult decât o lingură de aluat în tigaie. De obicei, puteți găti 4 până la 6 blini odată. Așteptați până când clătitele încep să arate bule de aer pe toate vârfurile și fundul este maro. Întoarceți blini-ul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Folosind spatele unei linguri, întindeți o cantitate mică de "smântână" vegană pe fiecare blin, adăugați o linguriță de caviar de linte beluga și acoperiți cu un vârf de arpagic tocat.