Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt
Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rumenită În Tigaie, Varză De Bruxelles Cu Unt, și Varză De Bruxelles Cu Pesmet Prăjit, Parmezan Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și transferați într-un castron mare; Păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați panko în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda si varza de Bruxelles se rumeneste usor.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când varza de Bruxelles este crocantă.
Adăugați amestecul de varză de Bruxelles în paste; aruncați bine.
Presărați brânză, nuci de pin și panko.
Meci de vin: un vin spumant de drojdie precum Lucien Albrecht Cremant d 'Alsace Brut (2 dolari
este o folie răcoritoare pentru pământescitatea cepei și a mugurilor și a brânzei sărate cu nuci din acest fel de mâncare pentru paste. -- Gretchen Roberts