Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt

Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt
Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rumenită În Tigaie, Varză De Bruxelles Cu Unt, și Varză De Bruxelles Cu Pesmet Prăjit, Parmezan Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare; Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați panko în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda si varza de Bruxelles se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
9
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când varza de Bruxelles este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PiperPiper
BulionBulion
10
Adăugați amestecul de varză de Bruxelles în paste; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PastePaste
11
Presărați brânză, nuci de pin și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
12
Serviți imediat.
13
Meci de vin: un vin spumant de drojdie precum Lucien Albrecht Cremant d 'Alsace Brut (2 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremantCremant
VinVin
14
este o folie răcoritoare pentru pământescitatea cepei și a mugurilor și a brânzei sărate cu nuci din acest fel de mâncare pentru paste. -- Gretchen Roberts
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista