Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt
Cavatappi cu varză de Bruxelles rumenită și pesmet cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 418 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, usturoi, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Rumenită În Tigaie, Varză De Bruxelles Cu Unt, și Varză De Bruxelles Cu Pesmet Prăjit, Parmezan Și Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare; Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați panko în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda si varza de Bruxelles se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Usturoi
Ceapă
9
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (prin piper). Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când varza de Bruxelles este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Piper
Bulion
10
Adăugați amestecul de varză de Bruxelles în paste; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Paste
11
Presărați brânză, nuci de pin și panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Brânză
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
12
Serviți imediat.
13
Meci de vin: un vin spumant de drojdie precum Lucien Albrecht Cremant d 'Alsace Brut (2 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremant
Vin
14
este o folie răcoritoare pentru pământescitatea cepei și a mugurilor și a brânzei sărate cu nuci din acest fel de mâncare pentru paste. -- Gretchen Roberts