Catifea Roșie-Cizmar Cu Fructe De Pădure
Red Velvet-Berry Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 386 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, cacao, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cizmar de fructe de catifea roșie cu înghețată de brânză cremă, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Cizmar Din Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă amidonul de porumb și 1/2 cană de zahăr. Aruncați fructele de pădure cu amestec de amidon de porumb și lingurați într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat restul de 3/4 cană de zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă colorantul alimentar roșu și vanilia până se omogenizează.
Combinați făina, cacao și sarea. Se amestecă Zara, oțetul și bicarbonatul de sodiu într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. (
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Puneți aluatul peste amestecul de fructe de pădure.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul toppingului de tort iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.
Schimbă-Lciocolată-cireș Cizmar: omiteți colorantul alimentar roșu. Înlocuiți 6 căni de cireșe proaspete fără sâmburi (aproximativ 2 1/2 până la 3 lb.) pentru fructe de padure. Reduceți făina la 1 cană și creșteți cacao neîndulcită la 1/4 cană. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Pentru o înghețată de ciocolată-cireș, linguri de top de ciocolată-cireș cu înghețată de vanilie, sos de Fudge fierbinte, frișcă îndulcită și cireșe proaspete (cu tulpini).
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană