Catifea Piure De Cartofi
Catifea piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 233 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de piper, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Catifea Piure De Cartofi, Catifea Piure De Cartofi, și Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) până la fierbere în cuptorul olandez.
Adăugați cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Se agită tigaia cu cartofi la foc mic pentru a se usca.
Puneți cartofii într-un castron mare până când nu rămân bulgări. Bateți laptele în cantități mici, bătând după fiecare adăugare (cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți).
Adăugați cremă de brânză, unt, sare și piper. Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.