Cathedral Window Holiday Bars
Catedrala Window Holiday baruri ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 225 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată germană, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gelatina Ferestrei Catedralei, Cookie-Urile Ferestrei Catedralei, și Fereastra Catedralei (alias jeleu de Crăciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Se amestecă 1 cană de unt, 1 cană de zahăr brun și 2 ouă. Se amestecă 2 căni de făină și 1/2 linguriță de sare. Apăsați în 9 x 13 tigaie.
Coaceți timp de 25 de minute.
Încălziți ciocolata și 1/2 cană de unt la foc mic, amestecând constant până se topește.
Se amestecă 2 căni de zahăr pudră și 2 ouă. Bateți până se omogenizează. Se amestecă marshmallows și pecan.
Răspândiți amestecul peste cookie-bază. La frigider 2 ore.