Cataramă De Prune
Prune Cataramă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 392 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână prune coapte ferme, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cataramă De Migdale-Prune, Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, și Jeleu De Miere, Prune Și Mure Cu Sorbet De Prune.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și 1 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de lămâie.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, sarea și nucșoara. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt, apoi se adaugă laptele, urmat de amestecul de făină rămas; se amestecă doar până se încorporează. Răzuiți aluatul într-o tigaie pătrată de sticlă sau ceramică de 8 inci cu unt și făină și întindeți nivelul. Suprapuneți feliile de prune în rânduri sau cercuri concentrice peste aluat. Într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de zahăr și scorțișoara; se presară uniform peste prune.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 45 până la 50 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.