Cataramă de afine cu firimituri de vanilie
Catarama de afine cu firimituri de vanilie este o vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 431 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, pesmet de vanilie, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cataramă de căpșuni cu înghețată Vanillan, Cataramă De Afine, și Rețetă Cu Cataramă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci. Cernem făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron.
Folosind un mixer portabil cu bătătoare sau un mixer cu suport cu atașamentul cu palete, cremați untul, zahărul și coaja de portocală împreună la viteză medie-mare timp de 3 până la 5 minute, până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia. Se amestecă amestecul de făină în trei adaosuri alternând cu smântâna în două adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Îndoiți în 1 cană de afine.
Întindeți amestecul în tigaia pregătită.
Distribuiți restul de 1 cană de afine peste tort și presărați toppingul de firimituri peste afine.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute, sau până când sunt ușor aurii și ferme deasupra.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Baker & Spice, a evoluat din implicarea ei în piețele fermierilor din Portland și Hillsdale. Locuiește în Portland, Oregon.