Catarama de afine a bunicii
Catarama de afine a bunicii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 214 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cataramă De Afine, Cataramă De Afine, și Cataramă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Bateți 1 1/2 căni de zahăr și 1/2 cană de unt într-un castron folosind un mixer electric până când este cremos și neted; bate în ouă.
Bateți 4 căni de făină, praf de copt și sare împreună într-un castron separat. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt cremă, alternând cu laptele, până când aluatul este doar combinat; pliați în afine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Combinați 1 1/3 căni de zahăr, 1 cană de făină și scorțișoară împreună într-un castron; tăiați în 2/3 cană de unt rece folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite până când toppingul este sfărâmicios.
Presărați topping peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Cataramă rece pe un suport de sârmă.