Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bolul sashimi picant (Hwe deop Bap). Această rețetă face 2 porții cu 575 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, uleiul de susan, sosul de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Bol De Orez Cu Somon Sashimi, Sashimi De Ton Picant, și Bol Bento Cu Tofu Picant.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în bucăți mici.Spălați legumele și pregătiți-le conform instrucțiunilor de mai sus. Cele mai multe dintre ele sunt doar feliate subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Se amestecă ingredientele" Cho Kochujang (sos de chili dulce și acru)", set aside.In un castron mare, puneți orez pe fund, răspândiți salata verde și salata verde.Aranjați restul legumelor, adăugați pește și lingură icre topite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Gochujang
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți 1 linguriță de ulei de susan peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
4
Se servește cu cho kochujang (sos de ardei iute dulce și acru).Îmi place să servesc usturoi și ardei iute într-un castron separat, astfel încât toată lumea să poată adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gochujang
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat