Castron picant de creveți și tăiței Bok Choy

Castron picant de creveți și tăiței Bok Choy
Creveții picante și bolul de tăiței Bok Choy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 8.08 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 549 calorii, 44G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 254 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți bok choy, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Castron picant de creveți și tăiței Bok Choy, și Bol Picant Cu Tăiței De Creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ulei vegetal, 3 ture de tigaie, fulgi de ardei roșu zdrobiți, usturoi, ghimbir, ciuperci și bok choy, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiuperciCiuperci
Bok ChoyBok Choy
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați bulion de pui și bulion de fructe de mare sau suc de scoici. Puneți un capac pe oală și aduceți supa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Fructe De MareStoc De Fructe De Mare
Suc De ScoiciSuc De Scoici
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați creveți și tăiței și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
CrevețiCreveți
5
Adăugați scallions și gătiți 2 minute, apoi opriți supa și lăsați-o să stea încă 2 până la 3 minute. Reglați sarea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SareSare
SupăSupă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista