Castron De Tăiței Cu Curry De Nucă De Cocos

Nuca de cocos Curry Noodle Bowl este un vegan felul principal. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 595 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați block extra tofu, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui De Nucă De Cocos Curry Noodle Bowl, Castron De Tăiței Cu Curry Verde Vegan, și Castron De Tăiței Cu Cartofi Dulci Cu Curry De Pui Thailandez pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.