Castron De Caramel Cu Nucă De Cocos-Migdale

Castron De Caramel Cu Nucă De Cocos-Migdale
Această rețetă servește 10. Dacă $2.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., castron de caramel de nucă de cocos-migdale ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 530 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vanilie, sirop de porumb, sorbet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Un castron de casă ciocolată bucată și caramele Chip negrese, Caramel De Migdale, și Caramel De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți 2 foi de copt, fiecare de 12 pe 15 inci sau 1 foaie de copt și o tigaie pentru pizza de 14 inci. De asemenea, ungeți exteriorul unui castron care are aproximativ 4 inci adâncime și 7 inci lățime în partea de sus. Inversați bolul peste o cutie mare de suc sau alt obiect constant de cel puțin 5 inci înălțime. Apăsați ușor un pătrat de 18 inci de pergament de gătit (sau folie grea) peste castron. Ungeți o spatulă metalică lungă și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați nucă de cocos și migdale pe o altă foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până devine auriu, 5 până la 7 minute; se amestecă de 2 sau 3 ori.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se toarnă nucă de cocos și migdale într-un castron, se adaugă vanilie și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mare, aduceți 1/4 cană de apă, zahăr, sirop de porumb și 6 linguri de unt la fierbere, amestecând până când untul se topește. Se fierbe la foc mediu-mare fără a se amesteca până când amestecul ajunge la 300 pe un termometru, aproximativ 10 minute. Se amestecă rapid amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lucrând rapid, turnați aproximativ 3/4 din caramel, pentru castron, pe 1 foaie de copt sau tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se toarnă caramelul rămas pe cealaltă foaie. Răspândiți rapid caramelul în ambele Tigăi destul de subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
8
Când o bucată mare de caramel este suficient de rece pentru a fi atinsă, trageți cu mâinile într - o rundă uniformă, de 11 până la 12 inci (câteva găuri mici nu sunt o problemă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
9
Lăsați să se răcească până când începe să se întărească, dar este încă flexibil, 1 până la 3 minute. Glisați spatula cu unt sub rotund pentru a slăbi, apoi ridicați-o cu mâinile și centrați-o peste bolul drapat cu pergament. Apăsați ușor și ciupiți caramelul de castron pentru a forma un bol canelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Lăsați caramelul să se răcească până când este rigid, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
11
Ridicați ușor vasul de caramel și hârtia din matriță; scoateți hârtia. Glisați spatula sub o bucată mai mică de caramel și rupeți-o în bucăți mari pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Umpleți vasul cu linguri înghețate și împingeți topping-ul în ele.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Stropiți cu sos de caramel. Break castron și se servește cu conținutul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista