Castron De Caramel Cu Nucă De Cocos-Migdale
Această rețetă servește 10. Dacă $2.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., castron de caramel de nucă de cocos-migdale ar putea fi un extraordinar fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 530 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vanilie, sirop de porumb, sorbet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Un castron de casă ciocolată bucată și caramele Chip negrese, Caramel De Migdale, și Caramel De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți 2 foi de copt, fiecare de 12 pe 15 inci sau 1 foaie de copt și o tigaie pentru pizza de 14 inci. De asemenea, ungeți exteriorul unui castron care are aproximativ 4 inci adâncime și 7 inci lățime în partea de sus. Inversați bolul peste o cutie mare de suc sau alt obiect constant de cel puțin 5 inci înălțime. Apăsați ușor un pătrat de 18 inci de pergament de gătit (sau folie grea) peste castron. Ungeți o spatulă metalică lungă și subțire.
Așezați nucă de cocos și migdale pe o altă foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până devine auriu, 5 până la 7 minute; se amestecă de 2 sau 3 ori.
Se toarnă nucă de cocos și migdale într-un castron, se adaugă vanilie și se amestecă.
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mare, aduceți 1/4 cană de apă, zahăr, sirop de porumb și 6 linguri de unt la fierbere, amestecând până când untul se topește. Se fierbe la foc mediu-mare fără a se amesteca până când amestecul ajunge la 300 pe un termometru, aproximativ 10 minute. Se amestecă rapid amestecul de nucă de cocos.
Lucrând rapid, turnați aproximativ 3/4 din caramel, pentru castron, pe 1 foaie de copt sau tigaie pentru pizza.
Se toarnă caramelul rămas pe cealaltă foaie. Răspândiți rapid caramelul în ambele Tigăi destul de subțiri.
Când o bucată mare de caramel este suficient de rece pentru a fi atinsă, trageți cu mâinile într - o rundă uniformă, de 11 până la 12 inci (câteva găuri mici nu sunt o problemă).
Lăsați să se răcească până când începe să se întărească, dar este încă flexibil, 1 până la 3 minute. Glisați spatula cu unt sub rotund pentru a slăbi, apoi ridicați-o cu mâinile și centrați-o peste bolul drapat cu pergament. Apăsați ușor și ciupiți caramelul de castron pentru a forma un bol canelat.
Lăsați caramelul să se răcească până când este rigid, 5 până la 10 minute.
Ridicați ușor vasul de caramel și hârtia din matriță; scoateți hârtia. Glisați spatula sub o bucată mai mică de caramel și rupeți-o în bucăți mari pentru topping.
Umpleți vasul cu linguri înghețate și împingeți topping-ul în ele.
Stropiți cu sos de caramel. Break castron și se servește cu conținutul său.