Castraveți și roșii în iaurt
Castraveți și roșii în iaurt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 32 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 6 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gravlax Pe Castraveți Cu Iaurt De Arpagic, Castraveți cu sos de iaurt-mărar, și Castraveți marinați, ceapă și roșii.
Instrucțiuni
Tăiați castravetele pe lungime în jumătate; scoateți semințele. Se toacă castravetele (aproximativ 1 cană). În sticlă medie sau castron de plastic, amestecați castravetele, ceapa și sarea; lăsați să stea 10 minute. Se amestecă roșiile.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția iaurtului.
Se adaugă la amestecul de castraveți; aruncă. Capac; refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 2 zile, pentru a amesteca aromele.
Se scurge bine. Chiar înainte de servire, pliați în iaurt.