Castraveți murați și ceapă roșie

Castraveți murați și ceapă roșie
Reteta Castraveti Murati si Ceapa Rosie se poate face in aproximativ 5 ore si 20 de minute . Această rețetă servește 3 și costă 82 de cenți per porție. Această garnitură are 303 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Un amestec de până la 6 boabe de ienibahar, castraveți de seră, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt înveliș cu hummus cu morcovi și castraveți , castraveți copți Julia Child fără unt și sparanghel, ceapă roșie și salată Asiago .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, feliați mărunt castraveții și ceapa roșie. Pune într-un bol de amestecare cu crenguțele de mărar și un praf de sare în timp ce prepari soluția de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Într-o oală mică, la foc mediu, combinați oțetul alb, zahărul, ienibaharul și sarea. Se amestecă bine până când lichidul se fierbe și zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Turnați lichidul de murat peste ceapă roșie și castraveți și amestecați pentru a vă asigura că totul este acoperit uniform. Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți cu folie de plastic (apăsați folia de plastic pe castraveți, astfel încât să nu fie aer) și puneți la frigider. Se da la rece cel putin 4 ore pentru a se raci complet inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista