Castraveți Marinați Crocanți

Castraveți Marinați Crocanți
Crisp castraveți marinați necesită în jurul valorii de 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, castraveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Castraveți De Mărar Crocanți, Castraveți Marinați, și Castraveți Marinați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, zahărul, sarea și semințele de țelină împreună într-un castron mare; amestecați castraveții și ceapa. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista