Castraveți calzi și picanți
Castraveții fierbinți și picante sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 57 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de chile, sos de soia, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Castraveți Picante, Castraveți Picante Cu Oțet, și Cod Miso Cu Castraveți Picanți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sosul de soia, sarea și zahărul. Cu șase minute înainte de servire, setați un wok la foc mare. Când este foarte fierbinte, adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și pasta fierbinte de Chile și amestecați timp de 15 secunde.
Adăugați castraveții și amestecați timp de 2 minute.
Se toarnă amestecul de sos de soia în wok și se prăjește până când castraveții se înmoaie, dar încă ușor crocanți în Centru, 2 până la 3 minute.
Se transferă pe o farfurie și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.