Castravete Și Fenicul Meze
Castravete și fenicul Meze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 253 calorii. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Castravete și fenicul Meze, Castravete Și Fenicul Meze, și Platou Meze cu Hummus, salată de creveți și salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați castraveții în sulițe de centimetru. Este posibil să fie nevoie să le împărțiți sau să le înjumătățiți. Castraveții persani tineri pot fi adesea lăsați întregi. Căutați uniformitate, așa că folosiți-vă judecata.Tăiați uniform bulbii de fenicul și tăiați-i longitudinal în sferturi. Păstrați frunzele pentru garnitură.
Îndepărtați o parte din miez, păstrând straturile intacte. Feliați-le în felii de centimetru.
Puneți castraveții, feniculul, chilisul thailandez și căței de usturoi într-un castron mare, rezistent la căldură, cu o față joasă, tavă sau vas de copt.
Adăugați toate ingredientele rămase într-o cratiță mare, nereactivă. Aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin timp de aproximativ 5 minute. Apoi săraci lichidul fierbinte peste amestecul de fenicul de castraveți, amestecând pentru a acoperi bine. Lichidul ar trebui să acopere aproape toate ingredientele. Dacă nu adăugați un pic mai multă apă.
Lăsați amestecul să se răcească complet. Apoi puteți acoperi vasul și îl puteți muta în frigider. Vor fi gata de mâncare în aproximativ 4 ore, dar vor fi la maxim dacă așteptați până a doua zi înainte de a le mânca.
Serviți răcit pe un platou în stil familial, cu un pic de marinată și un strop bun de ulei de măsline Fructat.
Se ornează cu frunze de fenicul.