Castravete răcit și suc de portocale cu Oregano

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați castraveți răciți și suc de portocale cu Oregano. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 64 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână castraveți, zahăr superfin, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Suc De Rădăcină De Întinerire / Morcov, Sfeclă, Portocale De Sânge, Ghimbir, Suc De Turmeric, Castravete, andive, varză, măr verde, ghimbir și suc de lămâie Meyer (suc verde ), și Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de castraveți și frecați cojile.
Scoateți aproximativ jumătate din coji din fiecare castravete și îndepărtați semințele dacă sunt mari.
Tăiați castravetele în bucăți și puneți-l într-un robot de bucătărie sau blender.
Se toarnă sucul de portocale și se presară zahărul și oregano. Se amestecă timp de cel puțin 1 minut sau până când se purifică foarte fin. Băutura trebuie să fie puțin groasă și ușor spumoasă. Gustați pentru dulceață și condimente și ajustați după cum este necesar.
Se toarnă într-un ulcior, se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Serviți în pahare înalte sau în boluri mici cu linguri.
Retipărit cu permisiunea Marocului: o călătorie culinară cu Rețete de pe piețele parfumate de condimente din Marrakech până la oaza de Zagora plină de Date de Jeff Koehler. Copyright 2012 de Jeff Koehler. Publicat de Chronicle Books LLC.