Castravete Murat De Mere
Castravetele murat de mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, castraveți kirby, chibrituri de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Murătură Coreeană De Castraveți, Murătură Rapidă De Castraveți Thailandezi, și Castravete Mărar Murătură Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați castraveții transversal de 1/8 inch grosime și aruncați cu sare de mare.
Lăsați să stea 30 de minute, apoi clătiți bine și stoarceți excesul de lichid cu mâinile.
Înjumătățiți mărul pe jumătate pe lungime și tăiați miezul. Feliați transversal 1/8 inch grosime.
Aruncați mărul cu castraveți și ingredientele rămase și marinați, răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 1 zi.
Murăturile se păstrează, răcite, 3 zile.