Castravete-menta Raita

Castravete-menta Raita
Castravete-menta Raita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 24 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, mentă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Castravete-Menta Raita, Castravete Mentă Raita, și Castravete Mentă Raita.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista