Castravetele cu smantana este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 2 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți maioneză, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Smântână-Castravete, Salată De Castraveți Cu Smântână, și Castravete Mucegai Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul vegetal, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper împreună într-un bol mare până când uleiul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Oțet
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Îndoiți castraveții în marinată până când sunt acoperiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Marinada
3
Marinați castraveții la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
4
Scurgeți castraveții și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Marinada
5
Bateți maioneza, smântâna, ceapa, smântâna, sucul de lămâie și busuiocul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Smântână
Busuioc
Cremă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Îndoiți castraveții scursi în amestec de maioneză; condimentează cu sare și piper pentru a servi.