Castanele prăjite cu unt ale lui Dan Roman în folie
Castanele prăjite cu unt ale lui Dan Roman în folie sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza în stil Roman cu roșii Cherry prăjite, Castane Prăjite Glazurate, și Dovlecei prăjiți cu castane și rodie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați o foaie marede folie pe o foaie de copt cu margini.
Așezați castane, cu partea plată în jos, pe o suprafață de lucru.Folosind un cuțit utilitar sau un cuțit ascuțit,tăiați cu grijă coaja de pepartea rotunjită a fiecărui castan pentru a înscrie anX. Înmuiați într-un castron cu apă fierbinte timp de 1 minut(acest lucru îi ajută să se aburească în timp ce se prăjesc).
Scurgeți castanele și uscați-le; se pune într-un castron mediu.
Adăugați rozmarin, unt, 2 lingurițesare și nucșoară. Se condimentează cu piper șitoss pentru a acoperi bine. Aranjați castanele într-un singur strat în centrul foliei (câteva poate suprapune) și adunați marginile foliei în jurul castanelor, lăsând o deschidere mare deasupra.
Prăjiți până când coaja începe să se onduleze și castanele sunt fierte, 30-45minute, în funcție de mărimea și vârsta nucilor.
Transferați castanele într-un platou, folosind aspatula pentru a răzui în orice unt și condimentecu ele și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cucu mai multă sare, dacă se dorește.
Se servește fierbinte sau cald.