Castane, linte și tocană de legume

Castane, linte și tocană de legume
Castan, linte și tocană de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți linte maro, apă, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cornish găină și castan tocană, Tocană De Vită Cu Castane, și Tocană Italiană De Linte Și Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați uleiul de măsline într-o oală mare și adâncă setată la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți până la transparent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați țelina, morcovii, bulionul de legume și apa; gătiți timp de 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la mediu, turnați roșiile și gătiți încă 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la minim și amestecați lintea și castanele; gătiți timp de 1 oră până când castanele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
CastaneCastane
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă mai multă apă pentru a subția tocanul, dacă se dorește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista