Castane, linte și tocană de legume
Castan, linte și tocană de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți linte maro, apă, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cornish găină și castan tocană, Tocană De Vită Cu Castane, și Tocană Italiană De Linte Și Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul de măsline într-o oală mare și adâncă setată la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți până la transparent, aproximativ 5 minute.
Adăugați țelina, morcovii, bulionul de legume și apa; gătiți timp de 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la mediu, turnați roșiile și gătiți încă 10 până la 15 minute. Reduceți căldura la minim și amestecați lintea și castanele; gătiți timp de 1 oră până când castanele se înmoaie.
Se toarnă mai multă apă pentru a subția tocanul, dacă se dorește. Condimentează după gust cu sare și piper.