Castane Cu Varză De Bruxelles

Castane Cu Varză De Bruxelles
Castane cu varza de Bruxelles este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 181 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare celtică, castane, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. 58 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Castane, Varză De Bruxelles Cu Castane, și Squash cu varză de Bruxelles și castane.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista