Castan și Crostini Cheddar ascuțiți
Castan și Crostini Cheddar ascuțite ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 334 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare și piper, condimente de murat, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Sharp Cheddar " Lasagna, Șuncă și biscuiți Cheddar ascuțiți, și Shortbread Scoțian Sharp-Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un X prin coajă pe partea plată a fiecărui castan cu un cuțit mic și ascuțit. Fierbeți castanele în apă, acoperite, până când sunt fragede și dulci (curățați una pentru a verifica), 18 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă în apă fierbinte. Scoateți câteva la un moment dat; lăsați să stea doar până când se răcește suficient pentru a atinge. Scoateți carcasa exterioară și pielea maro interioară cu degetele sau cu un cuțit.
Miere la microunde cu condiment murat până la fierbere; se lasa sa se raceasca.
Top felii de baghetă cu brânză, Nasturel și castane (salvați extra pentru o altă utilizare). Reîncălziți ușor mierea; aruncați ienibaharul mare și rotund. Lingurați mierea cu condimentele rămase peste crostini.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți cu o mulțime de șervețele.