Castagnaccio con Lardo (tort de castane cu spate Gras)
Castagnaccio con Lardo (tort de castane cu spate Gras) este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 772 calorii. Pentru $ 8.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bucăți de nucă, făină de castane, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare sunt Castagnaccio con Lardo (tort de castane cu spate Gras), Castagnaccio (tort italian de castane), și Castagnacio.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Într-un bol mare de amestecare, Așezați făina, zahărul și nucile.
Adăugați 1/2 cană de lapte rece și adăugați încet restul de lapte, amestecând constant pentru a evita formarea de bulgări în aluat. Ungeți o tigaie antiaderentă de 9 inci cu 1 lingură de ulei și turnați în aluat.
Stropiți blatul cu uleiul rămas și distribuiți 2 linguri de rozmarin uniform deasupra.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
În timp ce castagnaccio gătește, combinați lardo, restul de 1 lingură de rozmarin, prosciutto, usturoi și piper negru proaspăt măcinat după gust. Se amestecă bine pentru a se combina și se lasă deoparte.
Îndepărtați castagnaccio și serviți cald cu un strat subțire de lardo întins deasupra.