Cassoulet de usturoi prăjit și dovleac
Usturoiul prăjit și Cassouletul de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Dovlecei De Usturoi-Butternut Prăjit, Supă De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit, și Supă De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Puneți deoparte jumătate din pulpa de usturoi; rezervați pulpa de usturoi rămasă pentru o altă utilizare. Aruncați piei.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta; saut 5 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Adăugați ceapa și 1 lingură de ulei în picături în tigaie; saut 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 25 de minute sau pana cand ceapa este foarte frageda si rumenita, amestecand frecvent. Se amestecă oțetul.
Preîncălziți cuptorul la 37
Adăugați pulpa de usturoi, pancetta, dovleceii și următoarele 6 ingrediente (prin frunza de dafin) în amestecul de ceapă, amestecând bine.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 1 cană.
Combinați pesmetul, parmezanul și 1/2 linguriță de ulei de măsline; presărați uniform peste amestecul de dovlecei. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când toppingul este rumenit. Aruncați frunza de dafin.