Usturoiul prăjit și Cassouletul de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Dovlecei De Usturoi-Butternut Prăjit, Supă De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit, și Supă De Dovlecei Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Puneți deoparte jumătate din pulpa de usturoi; rezervați pulpa de usturoi rămasă pentru o altă utilizare. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați pancetta; saut 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și 1 lingură de ulei în picături în tigaie; saut 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 25 de minute sau pana cand ceapa este foarte frageda si rumenita, amestecand frecvent. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați pulpa de usturoi, pancetta, dovleceii și următoarele 6 ingrediente (prin frunza de dafin) în amestecul de ceapă, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
11
Combinați pesmetul, parmezanul și 1/2 linguriță de ulei de măsline; presărați uniform peste amestecul de dovlecei. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când toppingul este rumenit. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)