Cassoulet De Rață
Duck Cassoulet este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. Un amestec de roșii, piele, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Cassoulet cu confit de rață, Cassoulet de rață și cârnați, și Rață și Cassoulet de mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumenim cârnații feliați la foc mediu.
Introduceți cuișoare întregi în ceapă.
Rulați slănina și legați-o cu o sfoară. Legați pătrunjelul, cimbru și rozmarin.
Într-un aragaz lent mare, așezați fasole înmuiată, cârnați, slănină, ceapă împânzită cu cuișoare, ierburi proaspete, frunze de dafin, morcovi, usturoi tocat și rață.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi celelalte ingrediente. Gatiti timp de 1 ora la inaltime. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți timp de 6 până la 8 ore.
Îndepărtați ceapa, slănina și ierburile. Se amestecă roșiile tocate. Continuați să gătiți timp de 1/2 oră.