Cassoulet de pui Cajun ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție conține 842 calorii, 54g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de sare, țelină, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet De Pui, Cassoulet De Pui, și Supă De Cassoulet De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gătiti cârnații într-un cuptor olandez mare din fontă la foc mediu, amestecând ocazional, 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți cârnații cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie, rezervând picături în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Cuptor Olandez
4
Presărați puiul cu sare. Gătiți puiul în picături fierbinți la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
5
Scoateți din cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente la cuptorul olandez și gătiți, amestecând des, 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Adăugați fasole, următoarele 4 ingrediente, pui și cârnați; acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Cârnați
Fasole
8
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 40 de minute sau până la bule. Dacă doriți, presărați cu topping de pesmet cu ierburi prăjite.
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.