Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent

Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassouletul de porc cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 511 calorii. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, umăr de porc, fasole uimitoare din nord și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Peppercorn Usturoi Carne De Porc Cassoulet, și Cassoulet Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția fasolei, slăninii și brânzei în aragazul lent; acoperiți cu capac. Gatiti la 7 pana la 8 ore (sau la 3 pana la 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați fasole la ingrediente în aragaz lent; gatiti, acoperit, pe mare 15 min. sau până când se încălzește. Între timp, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Zdrobiți slănina; presărați peste ingrediente în aragaz lent împreună cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista