Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent

Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de porc cu aragaz lent. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 622 calorii, 53G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ceapă, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Peppercorn Usturoi Carne De Porc Cassoulet, și Casoulet Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Crumble bacon; loc în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
2
Căldură picură la foc mediu-mare.
3
Adăugați feliile de porc; gatiti 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4
Puneți carnea de porc în aragazul lent. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie. În aragazul lent, amestecați amestecul de ceapă, fasolea, roșiile, bulionul, vinul, pasta de roșii, 1 lingură de pătrunjel, 2 lingurițe de cimbru, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FasoleFasole
BulionBulion
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Capac; gatiti la foc mic 8 ore. În tigaia antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pesmet; gatiti pana se rumeneste. Se amestecă restul de 1 lingură de pătrunjel și 1 linguriță de cimbru. Descoperiți aragazul lent; amestecați oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Presărați amestecul de pesmet peste cassoulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista