Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet de porc cu aragaz lent. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 622 calorii, 53G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, ceapă, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cassoulet De Porc Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Peppercorn Usturoi Carne De Porc Cassoulet, și Casoulet Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Crumble bacon; loc în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
2
Căldură picură la foc mediu-mare.
3
Adăugați feliile de porc; gatiti 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
4
Puneți carnea de porc în aragazul lent. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie. În aragazul lent, amestecați amestecul de ceapă, fasolea, roșiile, bulionul, vinul, pasta de roșii, 1 lingură de pătrunjel, 2 lingurițe de cimbru, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Ceapă
Fasole
Bulion
Cimbru
Carne De Porc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Tigaie
5
Capac; gatiti la foc mic 8 ore. În tigaia antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pesmet; gatiti pana se rumeneste. Se amestecă restul de 1 lingură de pătrunjel și 1 linguriță de cimbru. Descoperiți aragazul lent; amestecați oțetul.