Cassoulet de cârnați și pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet cu cârnați și pui. Această rețetă servește 6. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 543 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână fasole nordică uimitoare, conserve de roșii, amestec de pâine de porumb din zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați și Cassoulet de pui, Trei Fasole + Cârnați De Pui Cassoulet, și Cassoulet de pui și cârnați cu quinoa curcubeu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într - o tigaie rezistentă la cuptor de 2 1/4 până la 3 litri la foc mediu 8 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cârnații din tigaie și scurgeți-i pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Puneți cârnații deoparte.
Gătiți puiul în picături fierbinți în tigaie la foc mediu-mare 5 minute sau până se rumenesc.
Întoarceți cârnații în tigaie cu pui. Se amestecă fasolea și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere.
Amestecați împreună amestecul de pâine de porumb și 2/3 cană de apă.
Se toarnă uniform peste amestecul de cârnați fierbinți în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pâine de porumb Martha White Buttermilk
Amestecă. De asemenea, am folosit o tigaie Saucier Le Creuset de 2 1/4 litri (8 1/2 inci diametru x 3 inci adâncime) la o testare și o tigaie din fontă de 3 litri (10 inci diametru x 3 inci adâncime) la o altă testare. Ambele skillets au funcționat bine.