Cassoulet De Canard de Michael Lewis

Cassoulet De Canard de Michael Lewis
Cassoulet De Canard al lui Michael Lewis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 927 calorii, 46G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați vin, piper, oase de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Cassoulet De Canard de Michael Lewis, La Vie du Canard, și Canard L ' Orangina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ziua 1 Actul 1: muncă urâtă
2
Aduceți 5 litri de apă la fierbere într-o oală grea de 8 litri. Fierbeți fasolea, neacoperită, 1 1/2 minute, apoi opriți focul și lăsați-le să se înmoaie 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
În timp ce fasolea se înmoaie, faceți toată munca cu adevărat dezgustătoare cu carnea. Puneți coaja de porc într-o cratiță de 3 litri plină cu trei sferturi de apă rece și aduceți la fierbere. Se fierbe coaja de porc 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece, apoi faceți-o din nou. (Uneori știi că este gata pentru că crește Sfarcurile.) După scurgere, tăiați coaja de porc fiartă cu adevărat respingătoare în bucăți suficient de mari pentru a fi identificate (aproximativ 2 inci), astfel încât să le puteți pescui înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PeștePește
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
5
Răsturnați și aruncați grăsimea din picioarele de rață confitate și tăiați carnea (cu cât se sfărâmă mai mult, cu atât mai bine). [Nota editorilor: cei care nu au nicio problemă cu carnea identificabilă în alimentele lor ar putea dori să mențină mărunțirea la minimum.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
6
Actul 2: Muncă Puțin Mai Puțin Urâtă
7
Puneți tulpini de pătrunjel, cimbru, cuișoare întregi și 8 căței de usturoi în pânză de brânză și legați-le într-un pachet pentru a face un buchet garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Cuișoare întregiCuișoare întregi
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
1
Adăugați bucăți de coajă, jumătăți de slănină, 1 cană de ceapă, buchet garni și sare la fasole. Se fierbe la foc mic, acoperit, 1 1/4 ore, degresând regulat. Rece, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
FasoleFasole
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
2
În timp ce fasolea se fierbe, oasele de oaie maro. Faceți acest lucru încălzind grăsimea de gâscă în oală din fontă emailată la foc moderat până când fumează, apoi gătiți oasele de oaie, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune-le deoparte pe o farfurie. Aruncați restul de 2 căni de ceapă în oală și rumeniți și asta. Acest lucru poate dura până la 15 minute. Se amestecă regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De GâscăGrăsime De Gâscă
Carne De OaieCarne De Oaie
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
3
Se curăță semințele și se toacă roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Actul 3: Urât Devine Frumos
1
Adăugați oasele rumenite și rața mărunțită la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Rață întreagăRață întreagă
2
Adăugați frunze de dafin, bulion de vită, roșii, 4 căței de usturoi rămași, vin alb și piper. Simmer, acoperit, 1 1/2 ore. Se răcește la temperatura camerei, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De VităCarne De Vită
Vin AlbVin Alb
TomateTomate
PiperPiper
3
Puneți oala cu carne și oala cu fasole la frigider, acoperită, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Ziua 2 Actul 1: Crescendo (1 oră)
5
Faceți găuri în cârnați cu o furculiță și grătiți-l încet într-o tigaie cu grătar bine condimentată, la foc moderat, 20 de minute (pentru a scoate grăsimea). (Cârnații ar trebui să fie încă puțin gătite în interior când ați terminat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
6
Se transferă pe o tăietură și se răcește ușor. Feliați în runde subțiri (1/4-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Scoateți și aruncați oasele și frunzele de dafin din oala cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Scoateți rața cu o lingură pliată și puneți-o pe o farfurie. Rezervați lichidul de gătit rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Scoateți slănina din fasole și tăiați-o în bucăți mici, fără grăsimi. Puneți bucăți pe o farfurie și aruncați grăsimea de slănină rămasă. Aruncați coaja de porc și buchetul garni din fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc
Carne De VităCarne De Vită
10
Julia Child spune: "acum este momentul să scurgem fasolea și să le aruncăm în sucurile ample, rămase de gătit din carne."Din experiența mea, nu mai rămâne nimic de scurs. Ceea ce te uiți, când te uiți în oala de fasole, este un perete destul de solid de fasole, cu niște lipici lipicioase între ele. Deci, turnați sucuri de gătit din carne rezervate în oală de fasole. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional și se fierbe 5 minute, degajând orice gunoi. Apoi opriți focul și lăsați să stea încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
11
Actul 2: Adunarea Finală
12
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Întindeți un strat de fasole pe fundul vasului din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
14
Puneți jumătate de cârnați și slănină deasupra, apoi un alt strat de fasole, apoi jumătate de rață (și orice oaie), apoi un alt strat de fasole, etc., terminând cu un strat de fasole. Apoi adăugați suficient lichid rămas din oala de fasole până când fasolea este scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Carne De OaieCarne De Oaie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
FasoleFasole
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
15
Se presară cu pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
16
Aduceți totul la foc mic, neacoperit, la foc moderat. Apoi lipiți-l în cuptor 20 de minute. Rupeți firimiturile de pâine în mai multe locuri cu o lingură, permițând lichidului să încurce aspectul lucrului. Apoi, reduceți căldura la 350 F și lăsați-o în alte 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Se servește foarte fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista