Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cassoulet. O porție conține 1064 calorii, 65g de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cassoulet, Cassoulet, și Cassoulet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru fasole și SAUSAGE:.In o oală grea de 4 până la 6 litri sau un ceainic pentru supă, aduceți bulionul de pui la fiert la foc mare. Aruncați fasolea și fierbeți-le rapid timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți oala de pe foc și lăsați fasolea să se înmoaie timp de 1 oră. Între timp, fierbeți carnea de porc sărată în 1 litru de apă timp de 15 minute; se scurge și se lasă deoparte.Cu vârful unui cuțit ascuțit, străpungeți 5 sau 6 găuri în cârnați; apoi adăugați cârnații și carnea de porc sărată la fasole. Se aduce la fierbere la foc mare.Legați pătrunjelul, blaturile de țelină, prazul, frunzele de dafin și cuișoarele strâns în pânză de brânză și adăugați la fasole, împreună cu ceapa, 1/2 linguriță usturoi și 1/2 linguriță cimbru. Reduceți căldura și fierbeți sub acoperire timp de 45 de minute, adăugând stoc sau apă, dacă este necesar.Cu clești, transferați cârnații pe o farfurie și puneți-l deoparte. Gatiti fasolea si carnea de porc sarata inca 30 sau 40 de minute, sau pana cand fasolea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Sare De Porc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți carnea de porc sărată din fasole, îndepărtați pielea și aruncați pielea. Puneți deoparte carnea de porc sărată pe aceeași farfurie cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți fasolea, rezervând bulionul în care au fost gătite. Aruncați ceapa și garni boquet. Degresați stocul și gustul pentru condimente. Puneți stocul deoparte.PENTRU CARNE DE PORC ȘI MIEL:.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade . Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, rumeniți carnea de porc și mielul în uleiul de măsline la foc mediu. Când carnea este un maro bogat pe toate părțile, transferați-o cu clești într-un cuptor olandez.Aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie și sotati ceapa la foc mic timp de 5 minute. Se amestecă țelina și usturoiul și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se toarnă vinul, se fierbe și se fierbe la foc mare până când amestecul a fost redus la jumătate. Cu o spatulă de cauciuc, răzuiți conținutul tigaiei în cuptorul olandez cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați roșiile, frunza de dafin, sarea și piperul în cuptorul olandez și amestecați pentru a combina.Aduceți amestecul în cuptorul olandez la fierbere pe partea superioară a aragazului, acoperiți și coaceți la 325 de grade timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Transferați carnea pe aceeași farfurie cu cârnații și carnea de porc sărată.Strecurați lichidul în care a fost înăbușită carnea, apăsând pe legume pentru a le elibera sucul. Aruncați legumele.Degresați lichidul de fiert și adăugați la bulionul de fasole rezervat.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați cârnații în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
Scoateți pielea din confitul de rață și trageți toată carnea din oase. Aruncați pielea și oasele (puteți lăsa pielea aprinsă dacă doriți, dar cred că o face prea grasă -).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Tăiați rața în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
11
Tăiați carnea de porc sărată în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
12
Combinați rața, cârnații, carnea de porc sărată, carnea de porc și mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rață întreagă
Mazare Decojita, Optional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Întindeți un strat de fasole de 1 inch pe fundul unui cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
14
Întindeți jumătate din amestecul de carne peste aceste fasole, acoperiți cu un alt strat de fasole de 1 inch și amestecul de carne rămas, terminând cu un strat final de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Turnați bulionul de fasole rezervat / lichidul de fiert peste fasole până aproape că le acoperă (dacă nu există suficient stoc, puteți adăuga bulion de pui sau apă pentru a compensa diferența).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
16
Se amestecă împreună firimiturile de pâine și pătrunjelul și se întinde pe vârful cassouletului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
17
Se toarnă cele 2 linguri de grăsime de rață, grăsime de gâscă sau unt topit deasupra amestecului de pătrunjel/firimituri.Aduceți caserola la fierbere deasupra aragazului, apoi coaceți, neacoperită la 350 de grade timp de 1 și 1/4 ore, sau până când firimiturile au format o crustă fermă, maro.Împingeți crusta în jos în cassoulet, aducând mai multe fasole proaspătă și carne în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Toppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
18
Așezați caserola sub broiler și fierbeți până când blatul este maro și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
19
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Împingeți a doua crustă în jos în cassoulet. Acoperiți și refrigerați.În ziua în care doriți să serviți cassouletul, coaceți-l la cuptor, acoperit, la 350 de grade timp de 45 de minute, apoi scoateți capacul și fierbeți blatul până când este maro și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat