Cassata
Reteta Cassata ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 11 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2658 calorii, 38g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Pentru $7.21 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână rom, zahăr pudră, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până tort lira ai putea urma acest curs principal cu Tort De Zahăr Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cassata, Cassata Cu Nuci De Ciocolată, și Tort Cassata.
Instrucțiuni
Așezați tava de pâine 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci, în congelator.
Se toarnă rom peste fructe confiate; se lasă să stea 1 oră.
Scoateți tigaia din congelator.
Întindeți înghețata de cafea în tigaie; congelați aproximativ 1 oră până când este ferm.
Tăiați tortul în dreptunghi de aproximativ 2 inci grosime pentru a se potrivi cu tigaia, 8 1/2x4 1/2 inci.
Scurgeți fructele, rezervând ROM.
Stropiți romul rezervat peste tort; pus deoparte.
Întindeți înghețata cu nuci de arțar peste înghețată în tigaie; congelați aproximativ 1 oră până când este ferm.
Bateți frișca și zahărul pudră într-un castron mic răcit cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți fructele confiate.
Întindeți amestecul de frișcă peste înghețată în tigaie. Top cu tort îmbibat cu rom, bucăți de tăiere pentru a se potrivi tigaie. Acoperiți și congelați aproximativ 8 ore sau până când sunt ferme. Slăbiți marginile tortului din tigaie cu cuțitul; întoarceți-vă cu susul în jos pentru a desface tortul.