Cashew Fragil

Cashew Fragil
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cashew Brittle. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, jumătăți de caju și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cashew Fragil, Cashew Fragil, și Caju-Scorțișoară Fragil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru microunde, combinați zahărul și siropul de porumb. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 3 minute; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se încălzește cu 2 minute mai mult. Se amestecă caju și unt. Cuptor cu microunde pe mare timp de 20-50 de secunde sau până când amestecul se transformă o lumină chihlimbar (amestec va fi foarte fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Amestecați rapid bicarbonatul de sodiu și vanilia până când sunt ușoare și spumoase. Se toarnă imediat pe o foaie de copt unsă și se întinde cu o spatulă metalică. Se răcește timp de 20 de minute sau până se fixează; rupeți în bucăți mici. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista