Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cashew Brittle. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 64 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cashew Fragil, Cashew Fragil, și Cashew-Scorțișoară Fragilă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 93°.Ungeți 2 foi mari de biscuiți cu unt; păstrați cald în cuptor. (Păstrarea foilor de prăjituri calde permite bomboanelor să fie întinse cu grosimea de 1/4 inch fără a se configura.) Ungeți spatula metalică lungă cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cookie-uri
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de apă și vanilia; pus deoparte. În cratița de 3 litri, amestecați zahărul, 1 cană de apă și siropul de porumb. Gatiti la foc mediu aproximativ 25 de minute, amestecand ocazional, la 116° pe termometru bomboane sau până când cantitate mică de amestec a scăzut în ceașcă de apă foarte rece formează o minge moale, care aplatizează atunci când sunt scoase din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Sirop De Porumb
Vanilie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se amestecă untul și caju. Gatiti aproximativ 13 minute, amestecand constant, la 149° sau pana cand o cantitate mica de amestec picurata in cana de apa foarte rece se separa in fire dure si fragile. (Urmăriți cu atenție, astfel încât amestecul să nu ardă.) Scoateți imediat de pe foc. Amestecați rapid amestecul de bicarbonat de sodiu până când este ușor și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Caju
Unt
Apă
4
Se toarnă jumătate din amestecul de bomboane pe fiecare foaie de fursecuri și se întinde rapid aproximativ 1/4 inch grosime cu spatula cu unt. Se răcește complet, cel puțin 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.