Caserolă vegetariană de orz cu roșii uscate și pesto de busuioc
Caserola vegetariană de orz cu roșii uscate și pesto de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 535 de calorii . Pentru 4,08 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Foodnetwork necesită busuioc, frunze de busuioc, brânză ricotta și busuioc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farfalle cu pesto de roșii uscate, cârnați și fenicul , salată de quinoană și năut cu roșii uscate și cireșe uscate și caserolă de ton cu roșii uscate și anghinare .
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul de legume la fiert. Într-o cratiță mare separată, pe un arzător alăturat, încălziți uleiul și căliți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cană De Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Roșii Uscate La Soare (din Borcan, Sau Dacă Sunt Deshidratate înmuiate în Apă Caldă)
Echipamente pe care le vei folosi
(din Borcan, Sau Dacă Este Deshidratat înmuiat în Apă Caldă)
2
Adaugati orz (sau orez) si caliti usor pentru a praji orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se adauga vinul si se amesteca aproximativ 2 minute pana se absoarbe. Începeți să adăugați încet bulion, câte 1 oală plină o dată, în tigaia de orz, amestecând pe măsură ce mergeți. Frecarea amestecării va scoate la iveală amidonul din orz. Pe măsură ce amestecul absoarbe bulionul, puneți mai mult în oală. Când tot bulionul a fost pus în oala de orz, fierbeți încet până când orzul este moale și cremos. Se amestecă ricotta pentru a adăuga cremositate, apoi se sfărâmă în brânză de capră (pentru a adăuga coezivitate), se amestecă, se acoperă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Orz
Amidon
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Pune busuiocul în robotul de bucătărie, adaugă nuci de pin și usturoi și pasează până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Răzuiți într-un castron, adăugați parmezan și amestecați uleiul pentru a forma o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați piper negru, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Întindeți jumătate din amestecul de orz (sau orez) peste fundul unui vas de lasagna sau al unei caserole mari. Acoperiți cu jumătate din roșiile uscate și apoi cu jumătate din pesto de busuioc. Repetați pentru un al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pesto De Busuioc
Orz
Kilograme De Mure (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Coaceți acoperit cu folie timp de 25 de minute, apoi îndepărtați folia și continuați să coaceți timp de 5 minute pentru a lăsa stratul superior de pesto să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.