Caserolă de roșii de vară
Caserola de roșii de vară necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 172 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 4 porții și costă 1,01 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită maioneză, sare și piper, brânză cheddar și roșii coapte pe viță de vie. Această rețetă este apreciată de 315 gurmanzi și bucătari. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Per total, această rețetă obține un scor solid de 65% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lipie de vară cu ricotta, castraveți, roșii și ceapă verde , Paste ușoare și gustoase cu roșii, busuioc și mozzarella pentru o seară fierbinte de vară și Caserola de ton cu roșii uscate la soare și anghinare .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați un strat de felii de roșii într-o tavă de copt de 20x20 cm.
Întindeți roșiile într-un strat subțire de maioneză și presărați cu aproximativ 1/4 din brânză Cheddar, sare și piper. Repetați straturile, terminând cu restul de brânză rasă.
Coaceți până când roșiile se înmoaie și brânza se topește și face bule, 20-25 de minute.