Caserolă De Ratatouille Cu Vârf De Semilună
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați caserola Ratatouille cu vârf de semilună. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, condimente, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserolă cu vârf de semilună, Caserolă Cu Vârf De Semilună, și Fontina-Topped Ratatouille Sandwich-Uri.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați vinete, dovlecei, ceapă, ardei gras și usturoi; gatiti si amestecati 4 pana la 6 minute sau pana cand legumele se rumenesc usor.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă roșiile, sosul de roșii, busuiocul, condimentul Italian și piperul. Acoperiți; fierbeți aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă fasolea; gatiti 5 minute mai mult.
Între timp, scoateți aluatul din cutie în 2 secțiuni rulate; nu derulați aluatul.
Tăiați fiecare rolă în 4 felii; tăiați fiecare felie în sferturi.
Puneți brânza într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 litru; adăugați bucăți de semilună, sigilați și agitați pentru a acoperi.
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt de 11x8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Puneți amestecul de vinete în vasul de copt. Aranjați bucăți de semilună deasupra.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când crescentele se rumenesc.