Caserolă de mămăligă cu brânză cu sos de ardei gras prăjit

Caserola de mămăligă brânză cu sos de ardei gras prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 555 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de paste cu roșii și busuioc, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Caserola De Ardei Gras Umplute Cu Brânză, Sos De Ardei Gras Prăjit, și Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți 10 minute, amestecând ocazional sosul.
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați feliile de mămăligă peste sos și întindeți sosul rămas peste mămăligă.
Se presară cu brânzeturi.
Coaceți caserola la 350 timp de 20 de minute sau până la bule.