Caserolă de igname delicioasă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Yummy Yam Casserole. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 517 calorii, 7 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. 164 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr brun, scorțișoară măcinată, jumătăți de nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum caserola cu igname, caserola cu igname și caserola cu piure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Înțepați ignamele în mai multe locuri cu o furculiță, apoi gătiți-le la putere mare în cuptorul cu microunde până când se încălzesc și se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Când s-a răcit, îndepărtați pielea și puneți ignamele într-un castron mare.
Bate ignamele până la omogenizare. Apoi se bate câte un ou, amestecând după fiecare adăugare. Se amestecă 1/4 cană zahăr brun, 1/8 cană unt topit, sare, scorțișoară, ienibahar și nucșoară; bate pana cand amestecul devine usor si pufos.
Transferați amestecul într-o tavă neunsă de 3 litri. Aranjați nucile pecan într-un singur strat deasupra.
Stropiți cu zahăr brun rămas și stropiți deasupra 1/4 cană de unt topit.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când se rumenesc și clocotesc.