Caserolă de fasole și anghinare cu brânză de capră

Caserolă de fasole și anghinare cu brânză de capră
Caserola de fasole și anghinare cu brânză de capră este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, praz, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fasole Marină Și Anghinare, Straturi De Anghinare Și Brânză De Capră, și Clătite De Anghinare Cu Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați suficientă apă în lichid pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
5
Combinați fasolea, cimbru, salvie, piper și 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați 3 căței de usturoi, praz, rozmarin, sare și anghinare; saut 4 minute. Se amestecă amestecul lichid de fasole. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se ia de pe foc.
9
Întindeți jumătate din amestecul de fasole într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și acoperiți cu jumătate de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Brânză De CaprăBrânză De Capră
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Întindeți amestecul de anghinare peste brânza de capră; se acoperă cu amestecul de fasole rămas și brânza de capră rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
11
Combinați pesmetul și 1 lingură de ulei; se presară peste brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista