Caserolă de fasole și anghinare cu brânză de capră

Caserola de fasole și anghinare cu brânză de capră este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare, praz, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fasole Marină Și Anghinare, Straturi De Anghinare Și Brânză De Capră, și Clătite De Anghinare Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1 cană.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid.
Adăugați suficientă apă în lichid pentru a măsura 1 cană.
Combinați fasolea, cimbru, salvie, piper și 1 cățel de usturoi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 3 căței de usturoi, praz, rozmarin, sare și anghinare; saut 4 minute. Se amestecă amestecul lichid de fasole. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Întindeți jumătate din amestecul de fasole într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și acoperiți cu jumătate de brânză de capră.
Întindeți amestecul de anghinare peste brânza de capră; se acoperă cu amestecul de fasole rămas și brânza de capră rămasă.
Combinați pesmetul și 1 lingură de ulei; se presară peste brânză de capră.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.