Caserolă De Brunch Cu Clătite Umflate

Caserola de brunch cu clătite umflate este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de sare, brânză elvețiană, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Clătită Cu Pere, Clătită pufoasă cu căpșuni, și Clătită Cu Cireșe Umflate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Se pune untul în vas; se introduce la cuptor până se topește, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 1 cană de lapte și 2 ouă cu biciul până când rămân mici bulgări.
Se toarnă peste unt în vasul de copt.
Strat cu brânză elvețiană, șuncă, slănină și brânză Cheddar. Într-un castron mare, amestecați restul de 1 cană de lapte, restul de 6 ouă, sarea, muștarul și nucșoara.
Se toarnă peste caserolă.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.