Caserolă cu șuncă și scoici

Caserolă cu șuncă și scoici
Rețeta Caserola cu șuncă și scoici poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute . Acest fel principal are 360 de calorii , 19 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, șuncă, coji de paste și parmezan. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: scoici umplute vegetariene , scoici umplute sau manicotti umplute și scoici umplute cu carne de vită și broc .

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei timp de 15-20 de minute sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați spanacul și rozmarinul; gătiți 1-2 minute mai mult sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc. Se amestecă ricotta și brânzeturile de capră până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
5
Scurge pastele; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se adauga sunca, amestecul de ceapa si sosul; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Revista