Caserolă cu spanac elvețian
Caserola cu spanac elvețian este o rețetă lacto ovo-vegetariană și primară fără gluten, cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 210 de calorii. Pentru 1,54 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru toamna. Un amestec de pimiento, ceapă verde, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata de spanac elvețian, Quiche elvețian cu spanac și Caserola de legume elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați oul și laptele. Se amestecă spanacul, castanele de apă, 1/4 cană brânză elvețiană, pimientos, ceapa verde, sare și nucșoară, dacă doriți.
Transferați într-un 1-qt uns. vas de copt. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, încă 5 minute sau până când brânza se topește.